Proiecte speciale

Membrii consultantturism.ro au dat aproape de fiecare datムtonul în materie de promovare în turism. Fiind deschizători de drumuri, au conceput mereu și au dus la bun sfârșit o serie de proiecte speciale, adevărate premiere naționale în industria turismului și nu numai. Unele dintre aceastea au devenite repere în piața de profil:

 • ps4
  Top 100 cele mai frumoase destinații ale lumii

  Ciprian Enea, principalul consultant de turism al grupului, a realizat, în premieră nationalăƒ, topul Celor mai frumoase 100 destinații ale lumii. Ύn cadrul proiectului, între 2005-2012 a vizitat, în scop documentar, aproximativ 140 de tări și teritorii.

 • ps3
  Top șapte noi minuni ale lumii

  Ciprian Enea, fondatorul consultantturism.ro , este primul român care a vizitat cele 7 noi minuni ale lumii. Partenerii media ai proiectului au fost Antena 1 și Libertatea.

 • ps1
  Prima expediție feminină românească pe Aconcagua

  Site-urile deținute de echipa consultantturism.ro au fost partenere media și au sprijinit prima expediție feminină româneascムîn Aconcagua, condusムde către Cătălina Albu.

 • ps2
  Refacerea traseului Goeletei Speranța

  Soții Marius și Cătălina Albu s-au hotărât să refacムtraseul din romanul Toate pânzele sus, al lui Radu Tudoran. Din echipajul iahtului Phoenix, prima ambarcațiune din România cu vele, care reface itinerariul goeletei Speranța, pe o porțiune de drum (traseul Hurghada-Creta) a făcut parte și Ciprian Enea.

 • ps6

  Premiile de Excelență Best Tourism

  În februarie 2010, s-a desfășurat prima ediție a Premiilor de Excelență BestTurism. Pe de o parte, echipa consultantturism.ro a sondat prin intermediul site-urilor sale opinia publicului larg privind liderii industriei de turism din România. Pe de altムparte, a reunit importanți reprezentanți ai industriei hoteliere, agroturismului, agențiilor de turism și mass-media, constituind juriul Premiilor de Excelență. Astfel,eforturile unora dintre cei mai buni operatori de profil din sfera publică sau privată sunt răƒsplăƒtite anual cu nominalizăƒri și premii la cele 12 secțiuni.

 • proiecte

  Maraton jurnalistic unic în presaƒ scrisムși TV

  Echipa de la consultantturism.ro a realizat între 2011 și 2013 ceea ce presa a numit „cel mai mare maraton jurnalistic în materie de turism“. Timp de 104 săptămâni, cotidianul Adevărul a publicat în fiecare vineri un serial de călătorie pe câte două pagini de ediție, intitulat „Cu Ciprian în jurul lumii“, având ca subtitlu „Călător în 100 de țări“.
  Tot echipa consultantturism.ro a realizat împreună cu Antena 1 și redacțiile Observator o amplă campanie de știri de turism (cea mai mare de la o televiziune generalistă de mare audiența), prezentând într-un interval de 10 zile 40 de știri de turism din cele mai frumoase destinații ale lumii. Materialele au fost filmate și prezentate de la fața locului de către Ciprian Enea.Pe Antena 2 și TVR 1 și TVR 2 am avut mai multe emisiuni de turism. Cea mai recentă dintre ele, „Un oraș pe zi cu Ciprian Enea“, s-a difuzat pe Antena 2.

 • ps5

  Primul jurnal de călătorie românesc erotic

  În 2011, Ciprian Enea a publicat în premieră pentru literatura din România volumul „Jurnalul unui călător boem – 1001 de femei“. Cartea s-a difuzat atât în librării (ediția hardcover), cât și împreună cu revista Unica (ediția pocket) și a ajuns rapid bestseller, înregistrând 10.000 exemplare vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *